Cesta: OMA » Slovensko » Bratislavský kraj » Bratislava » okres Bratislava V » šport » motorky

Motorky, okres Bratislava V

Motorky v okres Bratislava V

V okres Bratislava V sa nachádza 1 kus motorky.

Offroad

motorky,
Offroad, 851 10 Bratislava

motorky inde

Čunovo (1x)
motorky v Čunovo

Podobné, okres Bratislava V:

300x ihrisko, 187x detské ihrisko, 79x tenis, 53x futbal, 43x basketbal, 39x posilňovňa, 28x športové centrum, 16x stolný tenis, 15x plážový volejbal, 14x jazdenie na koni, 7x skejtbord, 6x kanoe, 6x atletika, 6x boules, 6x multi, 4x park pre psov, 3x golf, 3x plávanie, 3x hokej, 3x tanec, 2x štadión, 2x veslovanie, 2x kolky, 2x lyžovanie, 2x streľba, 1x gymnastika, 1x lezenie, 1x potápanie, 1x motorky, 1x dostihy, 1x šach, 1x golfové ihrisko
Hľadáme motorky, OSM tagy: sport = 'motor'.
Motorky, okres Bratislava V

Viac o nás

Podpor projekt OMA:

QR kód na túto stránku okres-bratislava-v.oma.sk sport motorky

Spojte sa s nami na facebooku, zdieľajte túto stránku na Facebooku, na Twittri, alebo umiestnite odkaz na svoju stránku.

Ale hlavne doplňte dáta do Openstreetmap, články do wikipédie, ...

Zdroj dát

Mapové údaje pochádzajú z www.OpenStreetMap.org, databáza je prístupná pod licenciou ODbL. OMA logoMapový podklad vytvára a aktualizuje Freemap Slovakia (www.freemap.sk), šíriteľný pod licenciou CC-BY-SA. Fotky sme čerpali z galérie portálu freemap.sk, autori fotiek sú uvedení pri jednotlivých fotkách a sú šíriteľné pod licenciou CC a z wikipédie. Výškový profil trás čerpáme z SRTM. Niečo vám chýba? Pridajte to. Sme radi, že tvoríte slobodnú wiki mapu sveta.